REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

rupertpumpkin napisał(a):A w204 w kombi w 4maticu i automacie jak wypada kosztowo w porównaniu do vaga gen młodszej (2015 rok)? Strzelam że taniej nie jest może być drożej plus wiek. Komfort lepszy chociaz?

rupertpumpkin napisał(a):mam włożyć 50k w naprawy

rupertpumpkin napisał(a):zaczyna rozglądać za 2.0 tfsi z dsg tylko jak w ciągu 5 lat/100kkm mam włożyć 50k w naprawy i sie wkurzać przy tym to może faktycznie nie ma sensu

rupertpumpkin napisał(a):10k to nie problem. W Giuliettcie więcej wlozylem w 1.5 roku nie licząc oleju, opon itd i sie cieszyłem ze w miarę tanio.
rupertpumpkin napisał(a):Pomijając tfsi i dsg to sa różnice jakies między skodą, audi, seatem i vw? Czy po prostu inny kolor koszulki?

rupertpumpkin napisał(a):Jest znośnie jak na vag?

rupertpumpkin napisał(a):Zobaczymy, jutro rano oglądam GT180 z takim samym nalotem tylko 7 lat starsze ale za to wystawione za 30k

rupertpumpkin napisał(a):https://www.kupimyauto24.pl/auta/Seat-L ... 80KM-2017/
jest ktoś mi w stanie coś powiedziec na temat tego silnika? Jest znośnie jak na vag?

rupertpumpkin napisał(a):Zobaczymy, jutro rano oglądam GT180 z takim samym nalotem tylko 7 lat starsze ale za to wystawione za 30k