REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dosłownie niecały tydzień temu kupiłem Megane 3 coupe 2.0 tce z gazem, bixenonem skrętnym, czujnikami przód, tył, grzana skóra itp. za 21k zł. Gość miał ją 8 lat i był 1 właścicielem w kraju, w dodatku zamontował wydech ic i sprzęgło z wersji rs. Są rzeczy do poprawy ale suma sumarum drogo nie wyjdzie.Bomerang napisał(a):Megane mi się podoba, ale wolałbym jednak z silnikiem 2.0 a na to raczej nie będę miał budżetu.

Bomerang napisał(a):Alfa 147 z 2008 i było kiepsko pod względem elektrycznym i jakością tapicerki wewnątrz. Podobno 159 jest lepsza pod tym względem.

U mojego znajomego to samo... Pewnie zwykły zbieg okoliczności, nie reguła. Chociaż śmieszne jest to że on włożył więcej w ciągu roku w naprawy niż ja w ciągu 5 lat w moim pugu 407 1.6 HDi.galakty napisał(a):lawecie chyba z 2 razy w ciągu roku

Bomerang napisał(a):zastanawiam się też nad 2.0, ale nie wiem który lepiej wybrać niby ten 2.4 wydaje się taki bardziej ciekawy.

S40 chyba nie miała 2.4 w benzynie jak dobrze pamiętam ale taki był S60.Bomerang napisał(a):Volvo S40/V50 - 2.4 benzyna 170km, zastanawiam się też nad 2.0, ale nie wiem który lepiej wybrać niby ten 2.4 wydaje się taki bardziej ciekawy