REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

Sopelek napisał(a):wymień z 10 wad silników typu 2,0 TDI CR CAGB albo CAGA 136/140 koni.
Wystarczy dobry olej do silników z DPF, do tego dobrej jakości paliwo, rozrzad pilnować i zero problemów.
galakty napisał(a):Główne i najbardziej kosztowne awarie, na które trzeba uważać w tym motorze to:

szybki napisał(a):To co wpisałeś to tak oględnie bo tam jest ciągle coś no i robocizna + czas.

Sopelek napisał(a):Ale co tam, jak kupowałem Superba też takimi ogólnikami byłem faszerowany (branie oleju, drogi serwis, dsg ktore po 24h wysiada itd) a w tym momencie jest to jedno z lepszych aut jakie w życiu miałem (a miałem 10)

Sopelek napisał(a):No tak nastoletnie auto to złom, ale 35 letni zabytek zjedzony przez rudą to świetny wybór nieźle

szybki napisał(a):A tak już na poważnie to trzeba nueźle być odjechanym żeby proponować komuś starego diesla w kiblu takim jak jest A5 pod hasłem "kup diesla i po temacie" ... Masakra.

galakty napisał(a):nalotem do 80-100k bym rozważył, ale to nie ten budżet...

Karolka85 napisał(a):Ile ludzi tyle opinii i super natomiast łeb zaorany mam

Karolka85 napisał(a):Poprostu chyba muszę to kasę wwalić w swoją a4 i kolejne 15 lat jeździć