REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
franccc napisał(a):Wystarczy zacząć myśleć logicznie.
Jeździsz starym gruzem i chcesz go zamienić na innego starego gruza = nie masz w kieszeni nadmiaru gotówki i nie zarabiasz kokosów
Sopelek napisał(a):Wystarczy dobry olej do silników z DPF, do tego dobrej jakości paliwo, rozrzad pilnować i zero problemów.

Rexman napisał(a):Dobrych aut nikt nie sprzedaje.
szybki napisał(a):co byś pomyślał

Karolka85 napisał(a):Poprostu chyba muszę to kasę wwalić w swoją a4 i kolejne 15 lat jeździć
Ile ludzi tyle opinii i super natomiast łeb zaorany mam

Sopelek napisał(a):Ogólnie jestem najlepszym przykładem że 90% opowieści o vagach to sa wyssane z palca bajki

Sopelek napisał(a):Po prostu musisz rozróżniać subiektywne opinie nasączone hejtem i zawiścią (marki VAG, BMW itd mają w Polsce szerogie grono hejtujących) od obiektywnych opinii
galakty napisał(a):Jeden przykład nie mówi absolutnie nic o danym aucie
Sopelek napisał(a):Wystarczy dobry olej do silników z DPF, do tego dobrej jakości paliwo, rozrzad pilnować i zero problemów.

szybki napisał(a):Tylko jaki to jest przykład ?

Codziennie wychodzę z domu, jeszcze sobie nic nie złamałem ale ludzie łamią nogi, ręcę także od jutra zostaje w domu i nigdzie nie wychodzę bo po co potem na SOR-y jeździć?galakty napisał(a):Wiadomo jaki. Sam miałem diesla przez 4 lata i nie musiałem robić nic poza termostatem. Czy to znaczy że wtryski, turbo, EGR się nie psują? Nie. Po prostu mi się nie zepsuły w tym przebiegu który zrobiłem. A czy za miesiąc by nie walnęło? Nie wiem

Paczkowski napisał(a): od kiedy EGR czy DPF to wada diesla?

Paczkowski napisał(a):To niech Cię zbanują i będzie spokój
Na forum racing jako "ledziu" też takie głupoty opowiadałeś ale tam ludzie bardziej rozgarnięci w temacie zduszali Cię jak peta, a tutaj no nie ma takich osób a jak się pojawią to opowiadasz schizy o podwójnych kontach

Paczkowski napisał(a):A od kiedy EGR czy DPF to wada diesla? Turbosprężarka to też wada?

galakty napisał(a):Tylko potem się okazuje, że ludzie jak Ty wycinają DPFy i EGRy bo ich nie stać na utrzymanie, fajnie się za dieslami jeździ w Polsce.