REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
galakty napisał(a):Czy to znaczy że wtryski, turbo, EGR się nie psują? Nie.
Paczkowski napisał(a):Turbosprężarka to też wada?

Paczkowski napisał(a):jeden jakieś urojenia o podwójnych kontach bo we łbie mu się nie mieści że ktoś ma odmienne zdanie,

szybki napisał(a):Bierze pod uwagę Hyundaia, opla czyli jednak nie upiera się z miłością do marki.
Ok tylko że mamy 2026 rok, prawie że na porzadku dziennym latamy w kosmos, ile masz dzisiaj aut z prostymi silnikami do wyboru? Co oferują? Ma się ktoś cofać do czasów niemal tego A4 B5 żeby miało prosty silnik?szybki napisał(a):Co będzie łatwiejsze w serwisie ? Auto bez turbo, bez DPF, bez EGR, bez .. itd czy z tymi dobrodziejstwami.
Zapomniałeś tylko, że ta sama Pani utrzymuje 30 letnie A4 B5, z zawiasem kosztującym 2k, w którym roiła UPG, gdzie zapewne korozja daje już o sobie znać, dodatkowo sama podaje:szybki napisał(a):Jak Pani będzie chciała płacić to czemu nie. A jestem pewien na milion % że kompletnie nie zdaje sobie sprawy nawet z podstawowego serwisu takiego auta.
Karolka85 napisał(a):ja mam to świadomość ,że to auto nie będzie tak tanie w utrzymaniu jak moja obecna B5

Paczkowski napisał(a):burżuje z 15 letnimi Audicami?

Paczkowski napisał(a):No tak bo przecież w Oplu czy Hyundaiu nic nie trzeba robić...
Paczkowski napisał(a):ile masz dzisiaj aut z prostymi silnikami do wyboru?
Paczkowski napisał(a):Ma się ktoś cofać do czasów niemal tego A4 B5 żeby miało prosty silnik?
Paczkowski napisał(a): w którym roiła UPG,
Paczkowski napisał(a):powiemy o osobach które śmigają np A6 3,0 tdi? burżuje z 15 letnimi Audicami?
Albo Merc W211 E320cdi? to sa jacyś bogacze?