REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

Karolka85 napisał(a):a czytałam że audi jak jest dobry egzemplarz to latami można jeździć czego mam przykład swojej staruszki

Karolka85 napisał(a):czytałam że audi jak jest dobry egzemplarz to latami można jeździć czego mam przykład swojej staruszki ,że 15 lat bez większych napraw jedynie uszczelka pod głowicą.
Karolka85 napisał(a):Mimo i chciałam zmienić na auto tańsze w utrzymaniu( bo tak kazdy wkoło mówi) to mimo wszystko jestem team audi no i znalazłam bardzo fajny egzemplarz właśnie Audi A5 2010r
galakty napisał(a):Twoja B5, a obecne Audi to niebo, a ziemia i w życiu nie przejeździsz tak bezawaryjnie i tanio jak obecnym autem. Musisz się z tym pogodzić, te czasy już nie wrócą.

Karolka85 napisał(a):To jest ogłoszenie ze strony ,naprawa wady olejowej była w 2020 r w Niemczech
Przebieg 227,000

franccc napisał(a):Ale to nie jest ryzyko, to jest pewna wtopa.

hoderi145 napisał(a):Ale chociaż silnik dynamiczny i auto dobrze się prowadzi. No i marka premium. W dodatku duża nawigacja MMI.
To musiało być wspaniałe auto 15 lat temu.

Karolka85 napisał(a):A to by się zgadzało że lubię ryzyko
Sopelek napisał(a):Wystarczyło by poszukaj takiej A5 w dieslu 2,0 i w zasadzie po temacie.