Lusterka boczne nie działają

15 Sie 2024, 21:24

Witam, posiadam samochód Citroen DS4 2014 rok diesel silnik 2.0 156 koni.

Samochód wczoraj wyszedł od elektromechanika bo był problem z szybami (nie chciały się otwierać ani chować), bagażnik się nie otwierał oraz nie grzały fotele. Dzisiaj podczas jazdy nagle prawe lusterko zaczęło mi sie ruszać w dół aż do końca, nie mogłem nim manipiulować a gdy chciałem poruszać lewym również ani drgnął po czym też przesunął się w dół. Przesunąłem je więc ręcznie i gdy jechałem i chcialem przesuwać znowu mi obydwa poszły w dół.... pomocy bo w poniedziałek wyjeżdzam na urlop i nie wiem co robić, dodam że nie wierzę w przypadki i sądzę ze panowie mechanicy coś popieprzyli. Może miał ktoś podobny problem ?
OskarCZ
Obserwowany

17 Sie 2024, 09:16

OskarCZ napisał(a):dodam że nie wierzę w przypadki i sądzę ze panowie mechanicy coś popieprzyli.
ta oczywiście....... kupił śmietnik a później mechanik zły, brawo Ty.
Jedziesz w trasę to ustaw lusterka i wyciągnij bezpiecznik od lusterek (o ile jest) a po powrocie do tych złodzieji mechaników i tak będziesz musiał się udać :wink: .
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

17 Sie 2024, 09:39

OskarCZ napisał(a):pomocy bo w poniedziałek wyjeżdzam na urlop i nie wiem co robić, dodam że nie wierzę w przypadki i sądzę ze panowie mechanicy coś popieprzyli.

No ale przy tym aucie musisz zacząć wierzyć w przypadki i nie udawaj że przed zakupem byłeś taki nieświadomiutki tego co bierzesz :mrgreen:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe