Mercedes 190

14 Lip 2009, 05:32

na zaraz za drążkiem zmiany biegów znajdują się włącznik świateł awaryjnych regulacja lusterka a obok coś co mnie męczy pokrętło ze znaczkiem V czy może mnie ktoś oświecić
grzesiek mic
Nowicjusz

Miejscowość: mazowieckie

14 Sty 2011, 00:13

Nie chce zakładać nowego tematu wiec zapytam tutaj,czy jest realne żeby samochod za ta kase nadawał sie do jazdy? link ponizej:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
CutleR
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn

14 Sty 2011, 10:26

Napiszę tak! Na wygląd auto się prezentuje dobrze,wystarczy tylko odpalić silnik i wszystko wiadomo.Być może to auto jest więcej warte,ale wiesz,silnik benzyna,do LPG się nie nadaje.Na pewno, jeśli silnik,skrzynia jest ok,będziesz musiał trochę w niego włożyć,już widzę,że przewody zapłonowe są do wyrzucenia,np.Patrz :!: Blacha,silnik,skrzynia,wydech.Stan zawieszenia można opanować tanim kosztem,pisz do mnie na priv,jeśli auto kupisz ,to dam ci kilka cennych wskazówek,znam te auta na wylot :!: Zapalisz silnik,nie ma prawa puścić dymku siwego(poza parą),pamiętaj o tym,jeśli będzie kopcił ,to daj sobie spokój :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

26 Sty 2012, 20:17

witam
mam problem z odpaleniem auta, gdy kręce prawie odpala i gaśnie jaka może być przyczyna :(
kali1984
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 05 2011
Auto: mercedes190e
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hamowanie awaryjnie na zakręcie
    Jak hamować awaryjnie na łuku? Prawidłowe pokonanie zakrętu wymaga od kierowcy oceny stanu nawierzchni, dobrania optymalnej prędkości oraz obrania odpowiedniego toru jazdy. Łuk jest niebezpiecznym miejscem hamowania awaryjnego, ...