REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

Kickowski napisał(a):Co do Orlando, to słyszałem opinie od gościa, który pracuje w serwisie Opla, że ponoć w kwestii części to Orlando ponoć ma sporą przebitkę na cenie części.

Kickowski napisał(a):Co do Orlando, to słyszałem opinie od gościa, który pracuje w serwisie Opla, że ponoć w kwestii części to Orlando ponoć ma sporą przebitkę na cenie części. I jak mi się podoba jako auto, to trochę mi to ostudziło entuzjazm.

szybki napisał(a):Kickowski napisał(a):Co do Orlando, to słyszałem opinie od gościa, który pracuje w serwisie Opla, że ponoć w kwestii części to Orlando ponoć ma sporą przebitkę na cenie części. I jak mi się podoba jako auto, to trochę mi to ostudziło entuzjazm.
Dziwna teoria![]()
Orlando to prawie Opel.
franccc napisał(a):Kickowski napisał(a):Co do Orlando, to słyszałem opinie od gościa, który pracuje w serwisie Opla, że ponoć w kwestii części to Orlando ponoć ma sporą przebitkę na cenie części.
Nooo jak szukasz części "do chevroleta orlando" zamiast identycznych ale "do opla zafiry" to może i drogo.
OE wahacz do bentley bentayga też tani nie jest https://allegro.pl/produkt/wahacz-prawy-przedni-dolny-bentley-bentayga-36a407152d-612d24fc-b0b6-43a5-8b6f-5153dc5bc40a?srsltid=AfmBOorqN5ukvKzU0mbvwMVARhOD2mk9_7vVGe9JDFDn6yT1lS6g-WWk&offerId=17731145470
Do audi Q7 (czyli też nie auta klasy dustera) jakoś znacznie tańszy a dziwnym trafem "podobny"
[link do oferty na Allegro wygasł]

Kickowski napisał(a):Panowie, ja tylko przytaczam opinie gościa, który teoretycznie sie na tym zna

bonifacy napisał(a):Cruze 1,8 zakładali głowicę kpl z opla i zepsuli silnik . Jednak gdzieś tam różnice są .

Powiem Ci że coś w tym jest a jeszcze jak dostajesz podpowiedzi z AI zupełnie od czapy (czasem są tak bezsensowne że głowa boli). No ale taką mamy rzeczywistość.szybki napisał(a):Nie martw się dzisiejszy internet jest totalnym g...gdzie może 10% przekazywanej wiedzy jest prawdą więc jak się nie znasz to jest kiepsko.
Rokiko napisał(a):Ja bym przyjrzał się Toyocie Verso z silnikiem 1.8 może nie jest jakaś wielka ale powinna być ciut większa od obecnego samochodu