Pierwszy mój post tutaj
Wychodzi że będzie to reklama, ale chwilowo po prostu nie mam co innego napisać, a wracam z mycia, poza tym nie macie tu działu Dacia
Polecam myjkę bezdotykową w Lublinie przy ulicy Topolowej (taka osiedlówka przy skrzyżowaniu Lotniczej i Męczenników Majdanka). Działa od niedawna, od tego roku i co prawda jest na małym terenie, ale i dostawczaki się mieszczą na jednym ze stanowisk.
Przede wszystkim nie oszukują na temperaturze wody i na środkach, a używałem innych w Lublinie i mogę powiedzieć, że jest gorzej. Do tego jeszcze w normalnych godzinach w dzień na myjce jest facet, który się zna na tym jak myć żeby było tanio i jak się go posłucha to spokojnie można umyć sobie samochód za 8 złotych razem z woskiem.
Warto się przejechać, ja w wakacje rzuciłem myjnie automatyczne na rzecz bezdotykowej, po tym jak mi urwało antenę (nie mogłem odkręcić) i porysowało kawałek drzwi (malutkie ryski, ale ja je widzę i mnie to wk...). Jak sam sobie myję to przynajmniej wiem jaka jest jakość. Jedyny problem taki że zaraz idzie zima i nie wiem co będę robił jak temperatury będą poniżej 0. Ale to się jeszcze zobaczy.