Nastepny temat - Nissan Murano

18 Lis 2009, 14:28

Ciekawi mnie co sądzicie o tym aucie ?

Podoba mi się strasznie i tundra ale i murano również (murano jest mniejsze i w polsce duzo to daje :P )

Czy porządny gaz sekwencyjny dalo by się założyc do tego autka za okolo 6-8 tys zł ?? Moc wydaje mi się ze nie bylaby mniejsza

Proszę ogolnie o opinie o tym aucie

Silnik 3.5
240 km

automat

[ Dodano: Sro Lis 18, 2009 13:29 ]
sorki jesli temat nie wkleilem w tym dziale co trzeba , jestem nowy wiec mam jeszcze chyba taryfe ulgowa :P
:)
Krystiano
Nowicjusz

Miejscowość: USA

18 Lis 2009, 18:59

dokładnie, Murano to suvik :wink: temacik ląduje w odpowiednim dziale.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

07 Lut 2010, 21:08

witam moim zdaniem do takiego autka nie zakłada się gazu jezdzę murano i jak kogoś stać na taki samochód to i na paliwo jak masz niezbyt ciężką nogę to dużo ci nie spali 12-15L/100km
pszczolka maja
Początkujący

Miejscowość: Ciechanów

11 Cze 2010, 15:23

Ja też śmieje się niejednokrotnie z łebków którzy podjeżdżają na stację MURANO, INFINITI, Q7 albo ML-em i widzę jak tankują gaz za 20zł byle by się dotoczyć do następnych świateł :) Zgadzam się całkowicie z przedmówcą - jeśli mnie nie stać to nie kupuję bo po to te auta mają taki silnik, żeby delektować się jazdą na benzynce.
stykowski
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

11 Cze 2010, 15:33

łojtam łojtam macie kompleksy to miejcie ;) jak kouś się SUV podoba a bagażnika mu nie żal to dlaczego ma nie latać na gazie? wolna wola, paliwo jak każde inne ;) tyle w temacie :mrgreen:

co do wymienionych bierz Tundre :wink: przynajmniej jest to SUV z zacięciem terenowym a nie auto miejskie z pseudo 4x4 :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)