California Scents - taka mała puszka pachnąca. Mają dobre zapachy i utrzymuje się z dwa miesiące przynajmniej. Kiedyś wieszałem te beznadziejne choineczki, ale to pachnie 3 dni i wieśniacko wygląda.
Przerwa w ubezpieczeniu – jakie kary grożą w 2026 roku? Każdy pojazd mechaniczny w Polsce musi mieć ubezpieczenie OC. Tymczasem wielu właścicieli samochodów osobowych, ciężarowych czy motocykli uchyla się od zawarcia umowy z towarzystwem ubezpieczeniowym. Niestety, ma to ...
Kalendarz eksploatacji auta - co i jak często wymieniać? Podczas rutynowego serwisu mechanik sprawdza stan poszczególnych elementów i ocenia, które z nich nadają się do naprawy bądź całkowitej wymiany. Eksperci Q Service Castrol opracowali kalendarz serwisowy, ...
Chyba jednak najlepszym odświeżaczem będzie świeże powietrze w czystym i zadbanym wnętrzu
Niektóre odświeżacze mają ładny zapach, ale po pewnym czasie jest to męczące jak np. jedziesz gdzieś w trasę. Moim zdaniem bardzo dobrze sprawdzają się oryginalne perfumy. Jak mamy czyste wnętrze wystarczy raz na jakiś czas psiknąć dwa, trzy razy do wnętrza (najlepiej na noc) i zapach bardzo długo utrzymuje się i nie jest drażniący.
Ja u siebie mam na kratce od wentylacji Natural Fresh Diamant i sobie bardzo chwalę. Wystarcza na baaardzo długo dzięki temu, że wydziela zapach jedynie jak jest włączony nawiew (ktoś rzeczywiście korzysta z samochodu) i w przeciwieństwie do AmbiPur odświeżacze od Natural Fresh są organiczne, a po co truć się dodatkową chemią
Wybór teraz jest ogromny tych zapachów. Ja kiedyś dostałem do przeglądu w gratisie taki o zapachu kory leśniej czy coś w ten deseń- kozak był Ostatnio przy czyszczeniu deski rozdzielczej kosmetykiem k2 polo cockpit załatwiłem sprawę zapachu bo to bardzo intensywnie pachnie. Miałem akurat zapach brzoskwini i jest tak mocny,że nie muszę mieć żadnej innej choinki w aucie
Ostatnio dostałem od znajomego odświeżacz w sprayu w takiej małej buteleczce i powiem szczerze że fajnie działa. Używałem go w ten sposób że we wnętrzu rozpyliłem go kilka razy przed zamknięciem samochodu. Robię tak psikając raz przed zamknięciem samochodu na noc co drugi trzeci dzień i zapach fajnie się utrzymuje jest delikatny i nie męczący. Nie wiem tylko jaki to zapach bo buteleczka bez nadruków chyba to jakiś tester
Dla mnie jest to praktycznie tym samym w kwestii odświeżaczy i o tym na co się zdecydujemy decyduje nasz gust i sam zapach jaki chcemy mieć. Trwałość to już osobny temat.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.