Opel frontera 2.2 dti

02 Wrz 2009, 08:06

doszedł. autko ładne, zadbane i dynamiczne. ale silniczek.... nie mam pojęcia jak z częściami do niego będzie - raczej kiepsko :neutral:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

02 Wrz 2009, 10:36

no właśnie mnie te to martwi, jutro z rana wyruszam go obejrzeć jak będzie ok to wstąpie do kilku sklepów z częściami do japońców i sie popytam... jak będzie lipa to kupie tarpana normalnie :mrgreen:
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

02 Wrz 2009, 10:51

popytaj w sklepach, to będzie najlepszy sposób. dowiedziałem się, że ten silnik jest bardzo mocny i trwały, trudnozajebliwy wręcz. :mrgreen: niestety apetyt na paliwo ma spory.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

02 Wrz 2009, 11:39

właściciel mówi, że tak 15 to mu max spala, ale to może być jedynie chwyt marketingowy :mrgreen: , zawsze można dziada zagazować jeżeli ma do tego predyspozycje
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

02 Wrz 2009, 12:52

Sprzedawca gallo przekonywał mnie, że na trasie pali 5 litrów. Obraził się na mnie za to że ośmieliłem się wyrazić inny pogląd...
polaiev
Początkujący

Miejscowość: Poznań

02 Wrz 2009, 13:20

może jego auto jechało wtedy na lawecie? :mrgreen:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jakie modele i wersje oferują japońskie marki?
    Toyota GR Supra i Lexus LC to dobrze znane auta z Japonii. Toyota i Lexus proponują jednak nie tylko bezkompromisowe auta dla fanów adrenaliny, ale też usportowione wersje popularnych modeli. Zaglądamy do oferty obu ...

02 Wrz 2009, 18:10

patrzyłem za tymi częściami do 4-runnera z tym motorem to wg mnie nie taki diabeł straszny jak go malują

tu link do PRZYKŁADOWEJ strony z częściami http://www.autolab.pl/czesci-do-toyota- ... 6441_26442
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika