Z tego co wiem to trzecie światło stopu jest zintegrowanym modułem LED. W przypadku awarii wymianie podlega cała lampa, ponieważ nie ma w niej tradycyjnej, wymiennej żarówki. Dostęp do niej uzyskuje się przez górną część klapy bagażnika, nie wiem czy nie trzeba też odkręcać spojlera.
Bylem przy aucie i odkręcenie tych dwoch śrub to za malo. Znalazłem jeszcze śruby boczne. Ale to wszystko co udało mi sie dzis ogarnąć. Spojler dalej na swoim miejscu. Zastanawiam sie tylko czy przed jego ściągnięciem musze odczepić te glowne dwa przewody obok śrub ktore znajduja się wewnatrz na klapie bagazika.
Sprzęgło z karbonu i specjalny dyferencjał - samochód do driftu Mamy już nadwozie, silnik i konieczny osprzęt. A co z układem przeniesienia napędu? Tutaj również nie ma amatorskich rozwiązań. Drifting jest sportem, w którym takie elementy wyjątkowo mocno dostają w kość. ...
Audi RS 5 Cabriolet - dostępny w polskich salonach Audi RS 5 Cabriolet miało swoją polską premierę na targach Poznań Motor Show 2013. Teraz, ten sportowy i bardzo elegancki model jest dostępny w salonach sprzedaży Audi na terenie całego kraju. Nowe dynamiczne Audi kosztuje ...
Jak odkręcisz śruby od spojleru, pozostaje podważyć go tylko od spodu jakby. Zamykasz klapę, bierzesz odpowiednią łyżkę do tego, ewentualnie coś płaskiego niemetalowego najlepiej, i po lewej i prawej podważasz - tam są zaczepy. Mi się udało i sobie ładnie wymieniłem i śmiga.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.