REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fodan34 napisał(a):Koledzy z pracy z kolei mają albo passaty, a6 kombi albo jakieś bmw 3/5, jeden też X5 (nie jakieś nowe a gdzieś 15-letnie) i po dźwiękach to raczej nie takie małe czy oszczędne silniki. W sumie jeżdżą nimi codziennie i nie widzę, żeby coś im się działo z nimi czy często u mechaników zostawiali.

mjelec napisał(a):Osobiście nie znam nikogo kto ma coś z wyżej wymienionych, może każdy szanuje swoje pieniądze.
mjelec napisał(a):Podejrzewam tylko (bo nie mam styczności), że nikt się specjalnie nie chwali, że musi dokładać kupę siana do serwisu ww. marek. Może popytaj jakie koszty utrzymania, chętnie się dowiem
mike napisał(a):Każde auto ma jakieś wady, a siedząc przy ekranie nic nie kupisz, będzie to raczej "kupowanie".
mike napisał(a):Jeśli zdecydujesz się coś obejrzeć, przekonasz się, czego oczekujesz od auta, co Ci pasuje, co Ci przeszkadza, co zawęzi opcje szukania, bo jak na razie faktycznie szukamy alfabetycznie i na zasadzie "jest na otomoto po filtrach X i Y".
mike napisał(a):W praktyce ma się to tak, że po zadaniu danej prędkości obroty spadają, często nawet przy jednostajnej jeździe, nie tylko w mieście, silnik spalinowy wyłącza się (pod warunkiem, że masz prąd w baterii).
szybki napisał(a):skąd jesteś (rejon) ?
Gargamel napisał(a):Moim zdaniem LPG to już historia no chyba że mamy jakieś V6/V8 i żre to 15-20 na setkę, wtedy lepsze 20-25 gazu lecz nie w autach 1.2-1.4 czy nawet 1.6.

fodan34 napisał(a):Muszę w takim razie się nim przejechać jak znajdę taką ofertę.

szybki napisał(a):Do Gdyni daleko
galakty napisał(a):Zamów sobie ubera i na 99% się przejedziesz takim zestawem
szybki napisał(a):Gorzej jak trafisz szybkiego Billa

szybki napisał(a):Tia Gorzej jak trafisz szybkiego Billa

Gargamel napisał(a):Siostry Fiat Tipo, ten nowy. Rocznik 2018. Silnik 1.4 16V. Wyposażenie basic + dokładane przeze mnie bajery (dokładałem climatronica z VW polo 6R). Bardzo, bardzo dobry wóz.
Gargamel napisał(a):Silnik 1.4 16V
Gargamel napisał(a):Ciotka ma Kia Ceed 1.6 w benzynie. Od nowości. Ta sama wersja co radiowozy. Garażowany, na dziś ma jakies 150000km. Niczego sobie wózek, serio.
Gargamel napisał(a):Szkoda, że w krajach takich jak Polska sprzedajemy głównie dopiero wtedy gdy na serio zaczyna się sypać. Nie ma nic gorszego jak auta 5,6,7 letnie.
Gargamel napisał(a):Zerknij sobie na połączenia PKP między Warszawą a Berlinem i Wiedniem. Potem zobacz auta w tych miastach. Wierz mi na słowo honoru, kumple latają pociągami po auta z translatorem w łapie.
Gargamel napisał(a):Nie wchodź w BMW i AUDI. Części są sztucznie zawyżone cenowo no bo to BMW lub Audi.
Gargamel napisał(a):Omijaj silniki 3 cylidrowe i wszystkie pokroju 1.5TFSI i wszystkie zabawki typu Ecoboost (Ford).
Gargamel napisał(a):Kupiony jako roczny z przebiegiem 25000.