REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Schuler napisał(a):ja mam pytanie czy w kieszeni też masz smartfon sprzed 15 lat? Albo może Nokię 6610? Przecież kiedyś to były telefony, teraz nie ma...
Nie...absolutnie to jest mit powielany przez ludzi mniej zamożnych, nie stać ich na nowszę auta więc takie dziwne rzeczy opowiadają, obecna motoryzacja to normalne auta które robią normalne przebiegi, no chyba że rozpatrujesz 1,0 turbo, ale normalnie przy typowych silnikach przebiegi masz znacznie większe. Sporo aut ma ponad 200 przejechane i jakoś nie rozsypują się co chwile na drodze

galakty napisał(a):co innego że 200k jest wyczynem

franccc napisał(a):hoderi145 napisał(a):Kup sobie cokolwiek co odpowiada Ci gabarytem z 2.0TDI DSG bo nic innego w Twoich markach nie ma sensownego.
Mam obecnie a5 f5 2.0tfsi mild hybrid...średnie w spokojnej trasie ~5,8, wolę to niż klekoczącego diesla, w a4 też dostępna konfiguracja

krzytecky napisał(a):Ciężko znaleźć oferty tego modelu z tym silnikiem, obecnie widzę 2 szt.
krzytecky napisał(a):Tak swoją drogą 450H MK4 to, aż taki rodzynek?
krzytecky napisał(a):Auto obecnie przebieg 52000km, ściągane z DE i tam w papierach, serwis wymiany oleju w silniku dopiero przy 24000km mowa tutaj o Skodzie Superb 2.0 TSI 280KM, ściągnięta do PL przy przebiegu 34000