REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

A jakiego wzrostu jesteś? Trzeba spojrzeć na długość siedziska w wybranych samochodach.krzytecky napisał(a):wygodne fotele? (zawsze mam problem z tym, że albo nie mieszczę się na wysokość i szoruję włosami po podsufitce albo siedzisko jest krótkie i niewygodnie mi się jeżdżę w trasy)
Rokiko napisał(a):A jakiego wzrostu jesteś? Trzeba spojrzeć na długość siedziska w wybranych samochodach.krzytecky napisał(a):wygodne fotele? (zawsze mam problem z tym, że albo nie mieszczę się na wysokość i szoruję włosami po podsufitce albo siedzisko jest krótkie i niewygodnie mi się jeżdżę w trasy)
W SUVie miałeś wystarczajaco miejsca?
szybki napisał(a):krzytecky napisał(a):Ktoś doradzi?
Lex jest stabilny mechanicznie ale średni dla wysokiej osoby.
Nka nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z charakteru jazdy tym autem.

krzytecky napisał(a):Czy obecna motoryzacja to auta głównie z silnikami do 100-150tys i szrot?

krzytecky napisał(a):IS III ale może być ciężko z miejscem dla mnie?
krzytecky napisał(a):AR Stelvio (gdzie mimo, że to SUV to jeszcze ujdzie w tym zestawieniu
krzytecky napisał(a):BMW G20 (ale mam mieszane uczucia, że dalej słynne piętno E46 czyli auta z dużym przebiegiem i gdzieniegdzie upalane przez młodych gniewnych - bo trochę nie wierzę w ten przypadek co miałem, że 100k przebiegu i silnik już szrot...).

krzytecky napisał(a):Czy obecna motoryzacja to auta głównie z silnikami do 100-150tys i szrot?