Witam poszukuje samochodu za okolo 8.5tys. Auto potrzebne na przewaznie na małe dystanse czasami raz na miesiac wiekszy wyjazd. Interesuje mnie tylko benzyna lub benzyna + gaz. Myślałem nad oplem vectra b po lift 1.8 oraz nad seatem toledo, leon z początków produkcji 99' ale nie wiem czy w tym przedziale cos znajde.
Zimowe "must have" każdego kierowcy Kalendarzowa zima jeszcze przed nami, ale warunki atmosferyczne już teraz przypominają te zimowe. Dlatego zimowe opony, skrobaczka do szyb czy szczotka do odśnieżania to obowiązkowe elementy, które powinny znaleźć ...
Bezpłatny raport z CEPiK - historia pojazdu Co to jest usługa "Historia Pojazdu" i kto może z niej skorzystać? "Historia Pojazdu" to usługa realizowana przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych dla wszystkich, którzy planują zakup używanego samochodu, motocyklu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.