[Szybki zakup] Samochód w granicach 15 tys. Do jazdy dookoła komina.

13 Sty 2025, 19:26

lukasztm napisał(a):Byłem oglądać tego Seata i nic specjalnego, nie zdecyduję się na niego.
A co tam nie tak ?
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

13 Sty 2025, 20:24

Szczerze mówiąc, nie wiem tak dokładnie, bo mechanik z, którym byłem go sprawdzał i on generalnie mi podsumował, że nie jest jakiś fatalny ale to dopiero pierwszy samochód i że on jeszcze jakieś inne by zobaczył żeby kupić coś lepszego.
Zwrócił uwagę na zawieszenie, bo tam będzie trzeba trochę zainwestować i na nierówną pracę silnika i że tam nie wiadomo co na nas czeka.

Generalnie nie jest w stanie zweryfikować jego słów, bo ja się na samochodach nie znam. Ale komuś zaufać muszę.

Jutro jadę oglądać tę Skodę Octavie z mojego poprzedniego posta, zobaczymy co tam na mnie czeka.
I będę jeszcze szukał jakiś Leonów, bo mi się spodobały. Przeglądam jeszcze ogłoszenia ale mało konkretów jest albo ja zbyt wybredny jestem.

Dla mnie to najlepiej by było jakby ktoś pokazał mi ogłoszenie/samochód i powiedział kup ten, będziesz zadowolony :D
lukasztm
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    BMW M6 Gran Coupe - wysokie osiągi i luksus
    Trzeci wariant nadwoziowy rasowego samochodu sportowego BMW M6 zostanie zaprezentowany światu jako BMW M6 Gran Coupe, dołączając do znanych już modeli Coupe i Convertible. Nowy członek rodziny M6 nie wyrzekł się ani wyjątkowego ...