Forum Motoryzacyjne, Forum Samochodowe, Auto Forum
Hm... tego nie widziałem. Muszę przyjrzeć się temu problemowi. Często taka sytuacja występuje?Kao napisał(a):Wchodząc w konkretny temat wyświetla nam się całkiem inny, tytuł się zgadza i treść jest z innego tematu, wystarczy wejsc jeszcze raz i już jest wszystko ok
ja często wchodzę na forum więc widzę takie coś co jakiś czas, może zdarzy się raz na 2 dni.ArteK napisał(a):Często taka sytuacja występuje?
Zauważyłeś żeby to się ostatnio pojawiało? Nie udało mi się trafić na taki problem.Kao napisał(a):ja często wchodzę na forum więc widzę takie coś co jakiś czas, może zdarzy się raz na 2 dni.
Ok, dzięki.Kao napisał(a):jak problem wystąpi to dam znać
Hm... a to nie jest tak że wylogowuje cię po 24 godzinach? Częściej to się zdarza?Kao napisał(a):U mnie nadal występuje samoczynne wylogowywanie
Tu jest akurat w porządku bo tak jest ustawione.Kao napisał(a):jeszcze zauważyłem taki szczegól że po zalogowaniu odrazu przerzuca w dział wydarzenia motoryzacyjne ( wcześniej też tak było)
Popatrzę jeszcze ale chyba już nic na to nie poradzę. Czasem może się zdarzyć, że wszyscy zostają wylogowani jak wprowadzam jakieś modyfikacje.Kao napisał(a):Wylogowywanie działa wybiórczo, juz myślałem że problem jest rozwiązany bo od kilku ładnych dni się to nie zdarzało a tu nie
Wiem ale tak z ciekawości zapytałemKao napisał(a):co do wylogowywania 24h to nie wiem bo ja na dobę jestem tu z 10-20 razy