Seat toledo 93 1.8 b/g KUPNO

05 Lut 2011, 01:10

Witam mam mozliwosc kupna raczej zamiany na seata toledo 1.8 93r b/g czy warto?a posiadam vw 2 1.3kat.benz. .Otoz w seacie sa dwa problemy otoz mrygaja na przemian kontrolka od smarowania albo od plynu?czasem gasna i nie swieci sie nic dodam ze plyny sa i stan OK/ czytalem na forach o przyczynach sa rozne ?co do stanu nie mam zastrzezen lecz boje sie najbardziej smarowania ze silnik do wymiany?LICZE NA POMOC Z WASZEJ STRONY ORAZ WSZELKIE PODPOWIEDZI ewentualnie od czego mam zaczac sprawdzenie i czy warto robic zamiane?
Ostatnio edytowany przez nikodembartosz, 14 Mar 2012, 23:15, edytowano w sumie 1 raz
nikodembartosz
Nowicjusz

Miejscowość: gostynin

08 Mar 2011, 23:19

osobiście nie pchał bym się w auto które ma coś ze smarowaniem bo jak by nie było to jest najważniejszy układ w aucie a jeśli smarowanie nie działa jak należy to silnik może nie dostawać oleju do wszystkich podzespołów co może spowodować zatarcie
mirko50
Początkujący

Miejscowość: Wola Zarczycka
Prawo jazdy: 13 05 2008
Auto: Seat Leon
Silnik: 1.6 105KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota na targach w Genewie
    Salon Samochodowy w Genewie pokazał, że najbliższe kilkanaście miesięcy zapowiada się w Toyocie ekscytująco. Już w czerwcu w salonach pojawi się jeszcze ładniejsze AYGO, przyszłoroczny Auris będzie miał dwa napędy hybrydowe ...