Trwałe męskie perfumy co polecacie?

11 Mar 2026, 13:26

Doradzicie jakieś dobre zapachy męskie, które długo trzymaja się na skórze?
azaras
Nowicjusz

12 Mar 2026, 14:27

Kilka zapachów jakie mi sie podobają
Azarro chrome
oraz zapachy od firmy Playboy
To ile zapach trzymazalezy bardziej od producenta niz od cena. Niektore perfumy za 20zl sa trwalsze i mocniejsze od tych markowych za 200zl.

Niektorzy mowia ze testery najlepsze bo trzymaja miesiac, a niektorzy mowia ze to jedno i to samo. Osattnio również wypróbowałem sobie Love Desire i powiem Ci, ze jak na feromony to trzyma się bardzo dobrze.
teberton
Nowicjusz

13 Mar 2026, 13:07

Serio coś takiego może działać? Ogólnie zastanawiałem się nad kupieniem sobie feromonów i przetestowaniem czy to działa na kobiety ale trudno jest mi wyobrazić sobie że laski będą na mnie leciały tylko dlatego że mam na sobie feromony.
tokto
Nowicjusz

16 Mar 2026, 11:11

Ogólnie nie będą bo liczy się tutaj całokształt i wiele innych rzeczy niż zapach ale z góry będa do Ciebie pozytywniej nastawione. Kobiety ogólnie odczuwają o wiele wieksze przyciąganie, mężczyźni z kolei respekt i szacunek. Sam sobie kupiłem nie dla podrywu ale do pracy bo chciałem wywierać wiekszy wpływ na osoby z którymi pracuję jak również na klientów ( w poradnikach dla manipulacji w biznesie zalecają kupienie feromonów o ile są to rzeczywiśćie dobre i konkretne feromony).Ogólnie polecam mocniejsze feromony, dobre są Love desire o których tutaj wspomniałem, przetestowałem kilka zapachów ale te są najmocniejsze.
teberton
Nowicjusz

17 Mar 2026, 11:34

A to działa tylko na osoby nowe czy równiez na te które się zna?
tokto
Nowicjusz

17 Mar 2026, 14:27

Feromony działają na nas i na otoczenie co do ludzi którzy nas znają hm może być różnie tak jak z samymi feromonami nie każdy produkt jest dla nas dobry feromony to dodatek ale fajny dodatek trochę pracy trzeba włożyć i w siebie np atrakcyjnośc czym jest - to stan umysłu im lepiej sie czujesz tym lepiej wygladasz a im lepiej wygladasz tym lepiej sie czujesz te stany się napędzają. Ogolnie podnosza pewność siebie,czujesz się pewniej oraz tym samym lepiej odzywa się do Ciebie otoczenie.
teberton
Nowicjusz

17 Mar 2026, 14:34

Sam obecnie używam feromonów i w zasadzie można powiedzieć, że trudniej odnieść sukces używając feromonów, jeśli chodzi o kontakty ze znanymi nam osobami. Wtedy żadne pierwsze wrażenie nie wchodzi w grę. Osoba, która zna Cię już jakiś czas, ma jakiś utarty obraz Twojej osoby. Możesz jednak przetestować te o których tutaj wspomina kolega. Ale polecam kupienie sobie Love Desire w wersji czarnej, Jest to o wiele moncijeszy zapach.
Zwasss
Nowicjusz