Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tomekdk napisał(a):Chociaż po przesiadce ze swojego diesla do 1.8 Hondy przeżyjesz szok - że to auto nie jedzie
Civic zostawi tego golfa daleko w tyle więc nie wiem które z tych aut nie jedzie. Civic do setki pewnie ma że 3-4s szybciej.tomekdk napisał(a):Poza tym proszę czytaj uważnie co piszę, nie napisałem, że nie jedzie, ale, że po przesiadce z diesla on odczuje szok
zawsze jak z diesla przesiadasz się do benzyny to jest inne udczucie. W benzynie nie czujesz tak tego odejścia jak w dieslu w momencie gdy turbo osiąga swoją normalna Moc. To tylko odczucia a realnie jest inaczej.tomekdk napisał(a):bo w lutym sprzedawałem Civica 1.8 140 koni a kupował gość, który jeździł ... Golfem V 1.9 TDI 105 koni - i to jest true story.
I jak wsiadł i zaczął jechać ... to mówił, że to auto w ogóle nie jedzie.
tomekdk napisał(a):Chociaż po przesiadce ze swojego diesla do 1.8 Hondy przeżyjesz szok - że to auto nie jedzie
Baza z danymi technicznymi samochodów marki HONDA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne HONDA