Havetz napisał(a):Najbardziej kusi mnie 370z, ale niestety brak siedzeń z tyłu skreśla u mnie możliwość tego wozu jako daily
To auto zastąp isf będzie z nawiązką
Havetz napisał(a):rozważam też chociażby Type R FK2, ale historie zgrzytającej dwójki mnie nie kręcą
Proszę Cię przestań skupiać się na głupotach
Ogólnie coś tam się działo że skrzynią do któregoś roku. Możesz to auto zastąpić Megane 3 RS.
Havetz napisał(a):Focus RS
Fajne auto ale trzeba pamiętać o "wyborze papieża" wpisz sobie na google co to znaczy przy foce 2,3 t.
Havetz napisał(a):WRX, z tym, że nie wiem czy w Subaru istnieje silnik, który by mnie zadowolił, bo obawiam się zarówno EJ25 jak i FA20
Pisałem Ci o Evo10 i przy nim zostań. Subaru wydaje się tańsze ale tak nie będzie. Sti 2,0 w normalnych pieniądzach tuningowych nie zbliżył się do Evo po programie. Normalne pieniądze na sam tuning to pewnie około 40-50k.pln. Natomiast sti 2,5 to poprawienie fabryki jakieś 30-40k.pln. z opcją spokoju ale tylko na trochę i przy okazji mody 20-30k.pln. Czyli tak czy siak w ekonomii musi się zgadzać. Evo będzie droższe ale w serii daje więcej niż Subaru po wydaniu 50k.pln.a potem zgadnij co będzie łatwiej sprzedać ? Auto z przebudowanym silnikiem z castomowymi gratami czy seryjne po programie ?
I jeszcze co do Subaru jest to fajne auto ale kupić 2,0 w OEM wersji mały soft i cieszyć się prowadzeniem przy którym audi nawet nie stało.
Kiedyś myślałem o takiej opcji ale jako substytut auta daily żeby dołożyć LPG.
Tylko że bałem się jak już przejdzie mi jazda ostrymi winklami, pchanie się na jakieś zamknięte place żeby wykorzystać napęd to ogarnie mnie w sumie droga w serwisie nuda bo za dużo jeżdżę.