Usunięcie rys w Poznaniu

22 Cze 2017, 12:16

Mam do usunięcia potężną rysę na aucie. Teraz powiedzcie mi - czy takie usługi są trwałe? W sensie - jeśli rysa zostanie usunięta, to pod wpływem np. mrozu czy opadów nie pojawi się ponownie? Samochód stoi pod chmurką...

A jeśli to trwale, to proszę o kogoś polecanego z Poznania.
kierowiec
Początkujący

Miejscowość: czewa

22 Cze 2017, 12:21

Wrzuć zdjęcie tej rysy bo jedna drugiej nie równa :) i czasem jej usunięcie nie jest takie proste. Może się skończyć malowaniem całego elementu na którym ona jest żeby było dobrze zrobione i nie było jej widać.

@Kao jest większym specjalistą w tej dziedzinie więc jak wrzucisz zdjęcie to na pewno coś podpowie.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

22 Cze 2017, 12:48

Kacper napisał(a):@Kao jest większym specjalistą w tej dziedzinie więc jak wrzucisz zdjęcie to na pewno coś podpowie.
a wiec jestem :naughty: tak jak @Kacper mowi wrzuc fotke to cos daradzimy odrazu coś wycenimy mniej wiecej.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

26 Cze 2017, 21:09

Chłopaki dobrze ci piszą - bez fotki trudno będzie cokolwiek powiedzieć, ale to musi być konkretne foto, na którym będzie to dokładnie widoczne. Jak polejesz wodą, to rysa przez chwilę nie znika? Robiliśmy coś takiego w Poznaniu w CarsCare i było naprawdę ok, ale podawanie kwot nie ma sensu. Najlepiej podjedź i niech ci wycenią, albo wyślij zdjęcie na maila.
regin
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2000
Auto: Citroen

27 Cze 2017, 12:23

Postaram się wieczorem wrzucić foto. Co do CarsCare - dzwoniłem. Mam rano podjechać, to mi podadzą wycenę. Akurat to dosłownie 10 minut ode mnie i jeszcze po drodze. Jeśli macie jeszcze inne polecane miejsca, to również zostawiajcie na nie namiary.
kierowiec
Początkujący

28 Cze 2017, 20:52

Gdzie ta fotka? ;-) Jaką wycenę konkretnie dostałeś? I w jakim terminie?
regin
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 0-2000
Auto: Citroen
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Moto Show - Skaryszew 2012 / relacja
    W niedzielę 03 czerwca byliśmy świadkami niesamowicie gorącego i pełnego wysokiego ciśnienia dźwięku weekendu w Skaryszewie. Już od wczesnych godzin na terenie Hotelu Cyganeria zjeżdżali się będą Miłośnicy tuningu, car audio ...

29 Cze 2017, 12:29

Przepraszam was. Tego dnia, kiedy byłem w CarsCare, zaliczyłem jeszcze dwa salony. Porównałem stawkę, to co zobaczyłem na miejscu i traktowanie klienta. No i w środę wracam do CarsCare na usunięcie rys. Przepraszam za zamieszanie. Najważniejsze, że temat mam ogarnięty.
kierowiec
Początkujący