REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

galakty napisał(a):do miasta tylko elektryk jest lepszy.

galakty napisał(a):Przecież pisałem że w mieście jest lepszy
galakty napisał(a):naładować można na zakupach
galakty napisał(a):Mi tylko chodziło że do jazdy miejskiej poza eCVT lepszy jest elekryk, a nie że ma kupić elektryka do podróży zagraniczynch XD Ja wiem że musisz bronić Toyoty, ale proszę Cię trochę rozwagi

szybki napisał(a):Jedyna zaleta to fajna jazda.

szybki napisał(a):Wydaj 200k.pkn.żeby robić na tankowaniu 120km.

franccc napisał(a):Szybki...przestań piep.... głupoty. 120km zasięgu w zimie to ma dacia spring, którą jeszcze niedawno można było kupić (z max dopłatą do elektryka) poniżej 40k
franccc napisał(a):Wydajesz 200k i masz teslę 3 z wltp 750km która robi 0-100 w 5s i jest wyposażona na poziomie spalinowego auta za 300

szybki napisał(a):Bo Wawie volviontko na szybkiej ładowarce około 50zł./100km i nie można przejechać z Pragi na Targówek zimą bez ładowania

franccc napisał(a):Miałem ci odpowiadać ale po dojściu do tego fragmentu rezygnuję, szkoda słów. "Twój kolega" to wyrocznia dla segmentu aut elektrycznych...a mojemu koledze padła bateria w hybrydowej toyocie...co za ścierwo, nie kupujcie tego, nie nadaje się do użytkowania

szybki napisał(a):Tesla y tej zimy realnego zasięgu około 270km.elegancko jak na rodzinne auto

franccc napisał(a):Różnica jest taka, że ja nie postrzegam całego świata przez pryzmat własnej sytuacji.