REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych

Czyli sugerujesz że w sumie to dalej jedyna opcja z naszego rynku która jest w miarę przyjazna to dalej Gs 430 tak?szybki napisał(a):Wtedy stary gs430 okaże się że jest za darmo

R0b1k napisał(a):Czyli sugerujesz że w sumie to dalej jedyna opcja z naszego rynku która jest w miarę przyjazna to dalej Gs 430 tak?
R0b1k napisał(a):A jak wygląda sprawa z autami z USA? Jaki budżet muszę przygotować na załóżmy challa 5.7 z okolic 2012 roku, albo chargera 6.4 2016 (Ten mi się spodobał no ale wymaga dużo większego budżetu).

Kao napisał(a):Ogólnie GS Cię nie zadowoli bo jest tak cichy grzeczny że nie słychać że to V8 nawet po lekkich modach, po prostu nie cieszy ucha.
galakty napisał(a):No właśnie GS ma V8 ale to kanapa do podróżowania w dalekie trasy, a nie ryk i emocje.
Mimo wieku raczej i tak bardziej bym się nastawiał na mk2, to auto którego sie nie widzi za często i w sumie wygląd w mojej opinii jest dużo lepszy i bardziej nietypowy niz mk3. Z bajerów nie korzystam, byle był xenon i czujniki z tyłu.szybki napisał(a):Co do GS MK3 to nie jest tak rózowo jak w MK2 więcej techniki i oczywiście droższej a co najgorsze idąc w czas lubi się to i owo wykrzaczyć.

R0b1k napisał(a):słyszałem że to raczej ciche auto, ale po modach wydechu brzmi to nie najgorzej.
R0b1k napisał(a):Mimo wieku raczej i tak bardziej bym się nastawiał na mk2, to auto którego sie nie widzi za często i w sumie wygląd w mojej opinii jest dużo lepszy i bardziej nietypowy niz mk3.
R0b1k napisał(a):Sc430 w sumie nie wyglada źle i jest cabrio co w sumie jest nawet na plus. Na razie tylnej kanapy jakoś bardzo nie potrzebuję, w mojej coupe praktycznie nigdy nikt nie siedzi, a
R0b1k napisał(a):Jeśli chodzi o amerykańce to czy Panowie wiecie o jakich pieniądzach mówimy? Widziałem że kiedyś ktoś miał budżet ok 50k pln i odradzono mu sprowadzenie auta.

Jeśli w 2027 dalej będziesz miał te auto to wtedy można będzie coś pokminić. Na ten moment chce się trochę rozeznać w temacie, bo nie ma aktualnych informacji odnośnie V8. Jak patrzyłem to zatrzymało się to na czasach gdzie GS kosztował w okolicach 30kKao napisał(a):Rozważam w niedalekiej przyszłości sprzedaż swojej 6tki może by Cię kiedyś zainteresowało to pisz PW.
Masz też m113 od merca w połączeniu z CLS wychodzi fajne połączenie i auto które już nie tanieje a wręcz przeciwnie.