VT Honda Civic

19 Sty 2009, 18:11

To mojaa druga praca. Wiem że tylna szyba jest do kituu ale nie wiedziałem jak zrobić żeby było lepiiej, poza tym chyba za szybko za brush sięę wzięłem, bo do końca to nie ładnie to wygląda, ale człowiek uczy się na błędach. Poza tym to dopiero sięę ucze ; P I zawsze od czegoś się zaczynnaa. Link :

http://img2.vpx.pl/up/20090119/honda_vtt.jpg

Prosze o komentarze. Z góry dzięki.
plaYasS
Nowicjusz

22 Sty 2009, 12:45

OOO Bardzo fajna praca bardzo mi się podoba ale jak likwitowałeś tą tylną szybę mogłeś ze smużyć jej ramkę te wloty trochę krzywe ale ujdą .Fajnie zrobiłeś odbicia w szybach ! :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

02 Lut 2009, 15:47

mnie się podoba jednak zderzak tył trochę rzuca się w oczy, przy okazji wreszcie ktos wybrał dobry hosting grafiki ;)
"Drugi na mecie jest pierwszym przegranym"
ROBERTT
Początkujący
Awatar użytkownika

14 Kwi 2009, 13:03

Fajna koncepcja, a Pan moderator widze że raz sie dopieprza a raz nie bo Lancer kolegi z forum był świetny i sie dopieprzył do jakiegoś kwadracika w kole. Siedzi i niekiedy głupio komentuje. Pokaż nam swój projekt mądralo...chętnie skomentujemy i popaczymy.
" Jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno "
kuba_2034
Nowicjusz

Miejscowość: Polska, Bielsko-Biała

15 Kwi 2009, 17:52

kuba_2034 napisał(a):Fajna koncepcja, a Pan moderator widze że raz sie dopieprza a raz nie bo Lancer kolegi z forum był świetny i sie dopieprzył do jakiegoś kwadracika w kole. Siedzi i niekiedy głupio komentuje. Pokaż nam swój projekt mądralo...chętnie skomentujemy i popaczymy.

Każdy widzi co innego jednemu się podoba a drugiemu nie na tym to polega a forum jest po to by podzielić się swoimi odczuciami z innymi! A moje prace można oceniać na forum negatywnie lu pozytywnie jak komu się podoba ale na forum powinno odbywać się to w sposób kulturalny a nie taki jak Ty reprezentujesz.
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najlepsze duże SUV-y według Consumer Reports
    Pełnowymiarowe SUV-y to segment samochodów, które święcą triumfy przede wszystkim na rynku amerykańskim i rosyjskim. Nie oznacza to jednak, że w Europie samochody te nie znajdują swoich fanów na przykład ...