REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Hamal napisał(a):No co Ty ja bym powiedział że z 0,5 do 1,5l mniej spali benzynka np 1,6 w kompakcie niż takie Polo SDI

Eddie napisał(a):mam radę, dla Panów wyżej, jak wszystko co ktoś napisz jest złe to może dajcie w końcu swoją propozycje idealnego auta, którego ma autor szukać? Może tak będzie prościej zamiast wałkować 3 stronę tematu i wysyłać 50 bezsensownych postów
bonifacy napisał(a):Auto stało jakiś czas nieużywane to zardzewiał / zblokował się alternator . Do wymiany . Teraz tą skorupą jeżdzi młody kierowca . Rozwozi żarcie po mieście

szybki napisał(a):W budżecie 8-10k do wyjazdów każde auto będzie dobre z tych najprostszych. Musi być podłoga cała, musi skręcać i hamować.
Rada nr2. jest taka każde ze starych aut będzie wymagać inwestycji na które dobrze mieć odłożone około 5k. Jak nie od razu to w najbliższym czasie.

Eddie napisał(a):Tylko pytanie czy marketingowe hasła z kolorowych gazetek motoryzacyjnych coś autorowi dadzą, bo skoro SDI był beznadziejny to w sumie autor nie będzie wiedział co dużo pali a co mało, w którym silniku nie można skrzyni biegów znaleźć albo rozsczelnia się pompa wysokiego ciśnienia.

Eddie napisał(a):Dlatego o tym piszę, że trzeba autora na kierować, ale Wy najwyraźniej nie macie ochoty pomóc koledze, który wszedł na forum po poradę
Eddie napisał(a):Tak, myślę i dlatego się zastanawiam co będzie jak autor 5 km od domu znajdzie jakiegoś golfa 2,3 V5 ma go kupić?
Albo 1,6 FSI

Drogi kolego a skąd to wiesz??? Powiem Ci że z początkiem zeszłego roku tutaj na forum był jego temat zakupu tzw pierwszego auta za 5-6 tysi . wybor-pierwszego-auta-do-miasta-do-5-6-tys-zl-vt133526.htmEddie napisał(a):On nie zna się na autach.......