Dziewczyny robią sobie kolczyki w pępku,by być bardziej atrakcyjne,a prawda jest taka,że co najmniej 80% facetów tego nie lubi,wogole mi nie podoba i wg mnie zle swiadczy o dziewczynie. oooo i tyle na ten temat
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Czy przekraczasz dozwoloną prędkość? Każdy z nas wie jakie mamy drogi i ograniczenia. Znaki ograniczające prędkość które często stoją w miejscach bezzasadnych (bo np. drogowcy zapomnieli zabrać po jakiejś naprawie drogi), są to bardzo częste przypadki ...
Kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz Kierowcy często nadużywają sprzęgła, na przykład dotaczając się kilkadziesiąt, a czasami nawet kilkaset metrów do świateł. Jest to nieekonomiczne i niebezpieczne. "Jazda na biegu jałowym i wciśniętym sprzęgle powoduje ...
Taaa wypowiedcie sie lepiej na temat kolczyka w jezyku u dzieczyny ;] też się nie podoba...?
Motywy bywają różne. Ja tam się zdygałam i w koncu nie zrobiłam. A chciałam, żeby poczuc sie pewniej. Tak jakby to cokolwiek zmieniało ;]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.