Zwrotnica jest lewa i to wiem napewno niestety nie wiem do jakiego modelu i rocznika. Tą zwrotnice widziałem na allegro jak i inne na różnych stronach. Dlatego liczyłem że ktoś na formu będzie wiedział.
R to na pewno oznaczenie prawej strony,jednak nie wiem co to jest D,tutaj poczekajmy na pozostałe odpowiedzi,być może któryś z Użytkowników na forum w końcu to rozszyfruje:)
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
[2018] Toyota RAV-4 Kolejna generacja SUVa od Toyoty. W Europie będzie oferowany w podobnej gamie silnikowej co obecna, czyli 2,0 benzyna i 2,5 hybryda. Nie należy spodziewać się diesli z których Toyota się wycofuje. Wg mnie zmiany we ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.