AUDI A6 C6 A AUDI A6 C6 S-LINE - RÓŻNICE

19 Lip 2011, 08:18

Witam sredecznie. Mam pytanie do specjalistów, ponieważ sama jestem laikiem w tej dziedzinie.
Planuje kupić AUDI A6 C6 S-LINE 3.0 TDI 225 KM 2004 r. I tu mam pytanie. Czym różni się s-line o zwykłej A6? Ta którą oglądałam ma emblemat na grilu s-line, ale ma czteroramienna kierownice, juz bez emblematu, fotele bez znaczka s-line w dziwnym kolorze skóry - brązowa HIGH-LINE. Brak emeblematu na listwach progowych. Pytam bo nie wiem czy czasami facet nie chce mi sprzedać zwykłej A6 jako s-line. Jak moge to sprawdzić? Troche wyposazenia ma, nawet bardzo bogate, ale chce sie upewnić czy nie jestem robiona w konia. PROSZĘ POMÓŻCIE!!
kasia7862
Obserwowany

Auto: audi a6 c6 s-line

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    ALT - Amatorska Liga Torowa 2009 / relacja
    To były już ostatnie w tym roku zmagania ALT na Torze Poznań. Druga, a zarazem ostatnia w tym roku impreza z cyklu ALT odbyła się w niedzielę 4 października o godzinie 12:00. Po odprawie oraz badaniu technicznym zawodnicy ...