witam nazywam sie Daniel i mam do was pytanie dotyczące kupna samochodu. zarobiłem sobie na samochód i mam zamiar go kupic w sumie można powiedziec ze juz kupiłem, " w sumie " dlaczego tak ? . Ponieważ znalazłem naprawde ładne autko za 1200zł zaczynam wiec takie bedzie ok i tak ma służyć tylko na dojazdy do pracy do której mam 20km w dwie strony. Ale przejdźmy do rzeczy znalazłem ten samoochód na OLX zadzwoniłem umówiłem sie i obejrzałem samochód tylko sprzedający miał jedną prośbę czy z tym zakupem możemy zaczekać do 24.06 ( końca roku ) bo żona z niego korzysta i dzieci dowozi. potem bym mógł odebrać ale zeby miec pewność ze nie sprzeda komuś innemu spisaliśmy umowę przedwstępną kupna i sprzedaży pisze tam że : data 16.08 gdańsk ja jan kowalski zobowiązuje sie do sprzedaży samochodu fiat seicento ( nr rejestracji ) panu Danielowi kowalskiemu ( nr dowodu ) zamieszkały w gdańsku na ulicy blablabla 14 .za kwote 1200zł, oswiadczam ze pobrałem zaliczke w wysokośći 300zł reszta płatna przy odebraniu samochodu . i podpis gościa
koleś mieszkał w jakimś bogatym osiedlu ubrany w garniak wyglądał na porządnego i myśle że mnie nie oszuka. a wy co myslicie ? dzieki za opinie
Ja myślę, że: 1. Auto to trup 2. Podpisywanie umowy i dawanie zaliczki w postaci 300 zł na auto o wartości 1200 zł to głupota. 3. Nie wierzę, że ktoś tak mógł postąpić
no te wyglądało na fajne a już te kilka dni bym poczekał. ma 120tys przebiegu (sprawdzone) a byłem oglądać w tym dniu 3 inne i w porównaniu do tego nie miały żadnych szans... i potrzebowałem na juz wiec dlatego sie tego podjełem
Wörthersee 2017 - doroczny zlot miłośników GTI Nad jeziorem Wörthersee w Austrii odbywa się co roku największy zlot samochodów Volkswagena w wersji GTI. W tym roku prawdopodobnie to niezwykłe święto odwiedzi około 200.000 fanów. Volkswagen przygotował ...
Jak rozwiązać problem z niedziałającym dvd format NTSC Chrysler Witam wszystkich. Po zakupie amerykańskiego auta wielu z nas ma problem z odtwarzaczem DVD a dokładniej z trybem NTSC.Po zakupie mojego auta też borykałem się z tym problemem ,dzieci ciągle zawracały głowę kiedy naprawie ...
Czemu nie umówiliście się, że auto jest zaklepane. 24,06 przyjeżdżam po odbiór i opłacę auto? Jeśli auto ulegnie uszkodzeniu w ciągu tych kilku dni to zwróci Ci pieniądze? Ryzykownie zagrałeś.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.