Witam all ,
mój znajomy koniecznie chce kupić megana I FL 1,9 DCI i zastanawia się nad tym konkretnie modelem ---->> [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
moje pierwsze pytanie czy w 2002 roku 1,9 DcI miał 120 koni ??? wg. mnie były tylko 100 i 105-cio konne .
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Jeśli chodzi o Megane II,to w 2002 były silniki 1,9 dci o mocach w przedziale 120-130KM.
Mniejsze moce o których piszesz były przypisane silnikom o poj. 1,5.
Silnik o mocy 105 KM to silnik 1,5 dci i do tego był dostępny od 2004r.
artur73 napisał(a):Jeśli chodzi o Megane I ,to najmocniejszy diesel 1,9 miał 102 KM i był wkładany do 2002... Nie było diesla o mocy 120 KM...
dokładnie ! -gość który sprzedaję to auto upierał się, że ma 120 koni jednak gdy podał mi numer VIN odwiedziłem znajomych z Renault po sprawdzeniu okazało się że silnik ma 102 KM !
dzięki za pomoc all
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair Na targach Design Miami/, Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair, zaprojektowane przez Clemensa Weisshaara i Reeda Krama, przedstawicieli nowego pokolenia projektantów. Prototyp skonstruowano we współpracy ...
Nowe zasady przeglądu samochodu na stacji kontroli pojazdów Wszystkich kierowców którzy posiadają auto będą obowiązywały nowe przepisy dotyczące badań technicznych. Aktualnie za takie badanie właściciel pojazdu płaci po jego wykonaniu, a według nowych przepisów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.