Fiat uno 900cc czy to okazja?

27 Paź 2007, 13:51

witam. nie wiem, czy się zdecydować. mam okazję kupić fiata uno 900cc, rocznik 2001, przebieg 90 tys., benzyniak, dwudrzwiowy, podobno w idealnym stanie. to wszystko za 6 000 zł. słyszałem jednak wiele niepochlebnych opinii o fiatach, a chcę nim robić miesięcznie jakieś 2500 km. czy te auta są rzeczywiście takie awaryjne? bo chcę go wywieźć za granicę i dojeżdżać nim tam do pracy. nie chciałbym zostać pewnego dnia bez transportu :) z góry dziękuję za wszystkie opinie o tym autku :D
pozdrowienia dla wszystkich użytkowników dróg :)
kubik
Początkujący

31 Paź 2007, 10:24

Polecam Uniaka sam takim jeżdze mam go od 1998 i wiekszych problemów z nim nie małem,troche przy elektryce ale to z mojej winy bo kombinowałem przy diodach więc polecam ci Uniaka i za tą cene sie jeszcze opłaca :)
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje gazowe II generacji
    Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...
    Zdejmij nogę z gazu i zobacz więcej...
    Nadmierna prędkość grozi nie tylko otrzymaniem mandatu. Warto wiedzieć, że zbyt szybka jazda daje kierowcy mniej czasu na reakcję, a także ogranicza jego pole widzenia. Statystycznie z powodu nadmiernej prędkości każdego ...