Honda civic Czy to dobry interes?

18 Wrz 2007, 18:04

Chciałbym sie dowiedziec czy Honda civc 1.6V-Tec to dobry wóz dla goscia ktory ma średnie zarobki?i czy lepszy jest seat ibiza czy VW golfIII?
:roll:
Ostatnio edytowany przez kendzior5 18 Wrz 2007, 18:11, edytowano w sumie 3 razy
kendzior5
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Żywiec

18 Wrz 2007, 18:06

Przepraszam za pisownie nie codzień pisze. :roll:
kendzior5
Nowicjusz
Awatar użytkownika

18 Wrz 2007, 19:21

Ja użytkuje Hondę Civic 1.4 nieco mniejszy silnik ale to nie jest najwazniejsze. Civic jest dobrym samochodem dla kogoś o średnich zarobkach na utrzymanie auta nie wydaje dużo gdyż jest to bardzo bezawaryjny samochód i jesli porównać Honde Civic do VW Golfa to lepiej zdecydować się na japońską markę ale to jest moje zdanie
Zbyszek
Początkujący

Miejscowość: Wałbrzych

19 Wrz 2007, 15:20

dzięki za odpowiedz jeśli ktoś by chciał wyrazić swoje zdanie to zapraszam.
mam jeszcze pytanie odnosnie miejsc gdzie mógłbym kupić czę sci zamienne do Hondy ćivic z 1994r.w okolicach bielska-białej,żywca. :roll:
kendzior5
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zanim napiszesz o problemach z LPG - przeczytaj
    Po pierwsze - zimny silnik uruchamiamy na benzynie i dopiero jak temp. cieczy chłodzącej osiągnie około 30 stopni,to przełączamy na gaz.Silnik można uruchamiać od razu na gazie,pod warunkiem,że temp. cieczy chłodzacej ma ...
    Smartfon jak cegła
    Co zrobić, żeby nie nudzić się podczas długiej podróży samochodem? Ten problem dotyczy szczególnie rodziców z małymi dziećmi, które źle znoszą długie godziny spędzone bez ruchu w aucie. Wielu kierowców ...