Posiadam Audi a6 i zastanawiam się nad zagazowaniem mojego auta , silnik 2.0 na bezpośrednim wtrysku , zależy mi na czymś co posłuży dłuższy czas ? Cena nie jest najważniejsza .
Spokojnie polecam instalacje Landi Renzo Direct do aut z bezpośrednim wtryskiem , silnik bardzo żywotny i nie sprawia większych problemów w montażu. Polecam dobierać sprawdzone warsztaty.
Nawet Stagowcy montują Zenita, bo jeśli chodzi o bezpośredni wtrysk to daję radę. poczytaj na stronie producenta o bezpośrednim wtrysku i autach z ta instalacją.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Ograniczenia emisji CO2 na 2021 rok - kary dla producentów samochodów Szanse dużych producentów działających na europejskim rynku na uniknięcie ogromnych kar za sprzedawanie zbyt wysoko emisyjnych samochodów są już nikłe. W ubiegłym roku średnie emisje większości marek wzrosły ...
jeżeli chodzi o bezpośredni wtryski benzyny potrzebujemy więcej informacji na temat silnika gdyż instalacje gazowe są dedykowane do konkretnego kodu silnika, nie zmienia to faktu że instalacje są do takich silników i z niewielkim udziałem benzyny śmigają na gazie aż miło.
Chyba nie masz za duzo informacji skoro tak piszesz. Ja ten silnik widzialem zrobionyna zenicie Direct Ale dodzeon sie do AGC i popytaj o ten silnik. Wszystko zalezy od roku auta i wcale nie jest tak bezawaryjny.
Zefir napisał(a):Spokojnie polecam instalacje Landi Renzo Direct do aut z bezpośrednim wtryskiem
możesz uchylić rąbka tajemnicy na jakiej zasadzie działa ta instalacja czy ma dotryski benzyny i jaki są proporcje albo gdzie można znaleźć mapę opracowanych aut, widzę że często ją polecasz to na pewno dysponujesz taką wiedzą.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.