Jak wmontować radio do seicento young

19 Kwi 2025, 20:24

Cześć przychodzę z takim zapytaniem mam po wujku stare seicento young czyli jest to ta najuboższa wersja bez radia, chciałbym zamontować jakiekolwiek radio bo bez muzyczki to trochę słabo się jeździ i tutaj jest właśnie problem bo po zdjęciu tej takiej półeczki co jest zamiast radia są kable bez żadnej końcówki i w sumie nie wiem czy one są do podłączenia radia bo kolory jakby się nie zgadzają z tym jak patrzyłem na zdjęciach w internecie, jakie to są kable możecie sobie sprawdzić w zdjęciach jakie tu załączam i jakby ktoś wiedział jak tu jakiekolwiek radio ogarnąć to będzie spoko 8)
grziz
Obserwowany

Zdjęcia: 0

19 Kwi 2025, 22:13

Trzeba by było sprawdzić miernikiem gdzie masz zasilanie i masę i czy jest dodatkowo kabel z zasilaniem po stacyjce. Jednak wcześniej sprawdź czy masz głośniki bo może się okazać że nie ma też głośników więc podłączenie radia nic by nie dało.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Kamiq - miejski SUV
    Nowy miejski SUV ŠKODY, dedykowany dla chińskiego rynku model KAMIQ, został oficjalnie zaprezentowany 23 kwietnia. KAMIQ stanowi uzupełnienie gamy SUV-ów ŠKODY, w której znajdują się już modele ...