Jak wmontować radio do seicento young

19 Kwi 2025, 20:24

Cześć przychodzę z takim zapytaniem mam po wujku stare seicento young czyli jest to ta najuboższa wersja bez radia, chciałbym zamontować jakiekolwiek radio bo bez muzyczki to trochę słabo się jeździ i tutaj jest właśnie problem bo po zdjęciu tej takiej półeczki co jest zamiast radia są kable bez żadnej końcówki i w sumie nie wiem czy one są do podłączenia radia bo kolory jakby się nie zgadzają z tym jak patrzyłem na zdjęciach w internecie, jakie to są kable możecie sobie sprawdzić w zdjęciach jakie tu załączam i jakby ktoś wiedział jak tu jakiekolwiek radio ogarnąć to będzie spoko 8)
grziz
Obserwowany

Zdjęcia: 0

19 Kwi 2025, 22:13

Trzeba by było sprawdzić miernikiem gdzie masz zasilanie i masę i czy jest dodatkowo kabel z zasilaniem po stacyjce. Jednak wcześniej sprawdź czy masz głośniki bo może się okazać że nie ma też głośników więc podłączenie radia nic by nie dało.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hamowanie awaryjnie na zakręcie
    Jak hamować awaryjnie na łuku? Prawidłowe pokonanie zakrętu wymaga od kierowcy oceny stanu nawierzchni, dobrania optymalnej prędkości oraz obrania odpowiedniego toru jazdy. Łuk jest niebezpiecznym miejscem hamowania awaryjnego, ...
    Porównanie rejestratorów DOD IS220W i DOD IS420W
    Nie każdy kierowca chce od razu zainwestować gotówkę w najlepszy możliwy model wideorejestratora. Dlatego DOD w swojej ofercie posiada również kamery budżetowe w bardzo przystępnych cenach: IS220W i IS420W. ...