Jaki to samochód?

13 Mar 2011, 12:50

Witam,
Ostatnio niestety zdarzyła mi się przykra niespodzianka na parkingu pod blokiem, mój samochód został uszkodzony i jedyny ślad jaki po sobie zostawił sprawca to kawałki tylnej lampy, więc mam prośbę czy ktoś mógłby rozpoznać od jakiego samochodu jest ta lampa? szukałem trochę i do żadnego mi nie pasuje. Z góry dzięki za pomoc

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
wildthing90
Nowicjusz

Miejscowość: Bydgoszcz

14 Mar 2011, 11:35

hmm to raczej zadanie dla CSI - oni z tego kawałka plastiku wyjęli by twarz kierowcy i numer polisy OC . - a tak serio to ciężko będzie stwierdzić jakie to auto - popytaj sąsiadów może coś widzieli - zapytaj adminów swojej sieci na osiedlu może mają kamerki na dachu i coś rejestrują ;-)
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

14 Mar 2011, 19:47

Jak na razie nikt nic nie widział, a na osiedlu u mnie nie ma żadnej sieci a tym bardziej kamerek:) Próbuje odgadnąć co to za samochód bo zdarzenie miało miejsce na dosyć małym terenie zamkniętym, na który nie wjeżdża dużo samochodów. Tylna lampa jest chyba dosyć rzadko spotykana, bo jak na razie nie udało mi się rozwiązać zagadki, więc jeżeli nawet kiedykolwiek ktoś się kiedyś jeszcze pojawi tym samochodem to będzie duże prawdopodobieństwo, że to właśnie ten sam samochód.
wildthing90
Nowicjusz

Miejscowość: Bydgoszcz
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM
    W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...