Witam Zastanawiam sie nad kupnem jednego z czterech aut
Poszukuje zrywnego malo awaryjnego i w miare taniego w naprawach auta na dojazdy i podroze po polsce
auto jakie mnie interesuja pochodza z 2000r
Opel Astra II
Vw Golf IV
Ford Focus
Seat Toledo
Ważne ! po kupnie bedzie zakladana instalacja gazowa !
Z podanych to golf albo seat ople też toleruja dobrze gaz.... za to focus go trudno trawi ogólnie mało trwały samochód miałem okazje sie przekonać jak coś koncernu vw to 1.8 20v dobrze trawi gaz
Zamarznięty płyn do spryskiwaczy - jak sobie z nim poradzić? Tak patrząc za okno mamy lekko minusowe temperatury w ciągu dnia i tak sobie pomyślałem, że noce będą chłodniejsze, a to może sprzyjać zamarznięciu płynu do spryskiwaczy o ile ktoś nie wymienił go już na ten właściwy dla ...
Forda możesz sobie odpuścic,ponieważ silniki Zeteca bardzo źle znoszą instalację gazową. Najlepszy bedzie Golf IV lub Astra V8 która dobrze znosi gaz i jest mało awaryjna.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.