REKLAMA
Witam serdecznie,
W związku z rosnącym zainteresowaniem importu z USA zapraszam osoby zainteresowane dostępem do auckji Copart do kontaktu mailowego. Poprzez funkcję Counterman na moim koncie ( indywidualny login i hasło ) każdy z Państwa indywidualnie zostanie przezemnie w miarę możliwośći czasowych przeszkolony do pełnego niezależnego użytkowania Portali.
Dla osób, które zapoznają się z funkcjami Portalu , oraz zdadzą krótki test teoretyczny udostępnie login i hasło do licytowania oraz wprowadzę w kruczki licytacji oraz w razie potrzeby przeszkolę indywidualnie - nie pobieram żadnych opłat za login po za tym co raz w roku pobiera Aukcja Copart czy to IAAI.
Każda osoba, która ma problem z założeniem własnego konta lub chce dodawać auta do weryfikacji bezpośrednio pod moim loginem otrzyma dostęp do Bazy Copart - Bezpłatnie.
Dodatkowo oferuję indywidualne konta na IAAI w cenie 100$ / sztuka tzn. każdy kto chce być Brokerem na IAAI pod moją Firmą otrzymuje taką możliwość w cenie jaką pobiera od nas IAAI - wystarczy mieć ważny polski paszport.
Limit pojazdów oraz Limit Kwotowy ustalany jest indywidualnie pod Państwa potrzeby.
Dzięki tej ofercie każdy z Państwa może stać się z dnia na dzień Brokerem mojej Firmy z USA w cenie 100$ / ROK co gwarantuje Państwu podgląd na realne ceny zakupu aut gdyż licytujecie je osobiście pod moją Firmą jako mój broker !!!
Zapraszam do współpracy
Marek Witkowski-President
United Cargo Shipping INC
tel. +1 773 987 9494
[email widoczny po zalogowaniu]