tak jak w temacie, w mojej maździe od kupna ( 2 tygodnie ) wciąż obserwuję substancję wydzielającą się nie wiem skąd i czego jest to przyczyną, ale widoczna jest ona pod tylną lewą lampą, stamtąd ewidentnie wycieka to "coś" .
Wyciek ten jest lekko tłusty, trochę ciemny, pachnie jakby trochę jakimś smarem bądź też innym jakimś płynem powiązanym z samochodem..
Oto zdjęcia owego wycieku : [tymczasowy link do zdjęcia niedostępny]
[tymczasowy link do zdjęcia niedostępny]
Jeżeli ktoś byłby w stanie podać przyczynę od ręki byłbym bardzo wdzięczny, oraz proszę również o informację czy mogę to naprawić na własną rękę.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jak Lexus zwiększa bezpieczeństwo na drogach? Nowoczesne systemy multimedialne, klimatyzacja schładzająca wnętrze w sekundy czy ciekawy design sprawiają, że kochamy nowoczesne samochody, ale to niespotykany dotąd poziom oferowanego przez auta bezpieczeństwa imponuje ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.