Mercedes W123

28 Paź 2018, 19:02

Witam jako kopletny raczej laik wymarzyłem sobie że kupię mercedesa w123, chciałem to zrobić od dawna ale dopiero teraz mam ku temu możliwość. Jest to jednak jedynie moja zachcianka, nie wół roboczy, więc nie chcę przymierzać się do kupna samochodu poł roku, w tym czasie stając się expertem tegoż modelu mercedesa mogąc konkurować wiedzą z inżynierami projektującymi ten pojazd..

Dlatego też jedyne co robię to pytam was, co sądzicie o poniższych sztukach które przeszukałem i wydały się takiemu entuzjaście "ładne" :)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

co o nich myslicie? warto jechać obejrzeć? jak dla mnie ostatecznie myślę że bez różnicy czy to będzie coupe czy sedan, a nawet diesel czy benzyna.. bo auto jest na tyle nietuzinkowe że każdy silnik i każde nadwozie ma swój urok, a aspekt użytkowy czy ekonomiczny jest raczej bez znaczenia... ale też pamiętajmy że nie będę chciał wpakować w auto drugie tyle ile na niego wydam zaraz po zakupie ani też nie będzie to auto tylko do pucowania lakieru... oj nie;P
balans
Nowicjusz

Zdjęcia: 2
Auto: nie mam

28 Paź 2018, 20:22

Są to typowe zgnilaki, nie ma takich jak ten szwajcar. Chcesz ''beczkę'' szukaj z ciepłych krajów, Francja, Włochy, Hiszpania. Będziesz miał pewność że nie był przegnity i ulepiony a potem wystawiony za 30 koła
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja butli LPG
    Zbiorniki montowane w instalacjach gazowych w Polsce posiadają 10 letnią ważność badania. Po tym okresie należy dokonać legalizacji lub wymiany zbiornika na nowy. Maksymalny okres użytkowania butli to 20 lat, chyba że dokument ...