REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bart1500 napisał(a):Akurat szukając swojego samochodu, miałem okazję przejechać się A3 z takim silnikiem. To muł? To chyba nie miałeś okazji się takim przejechać. Dla mnie przy tej pojemności- rewelacja.
TIA568A napisał(a):Mój mechanik podpowiedział mi tylko o Audi A6, a "bajek" o BMW nikt mi nie nagadał, wystarczy wejść chociażby na portal autocentrum.pl i sprawdzić raporty spalania i ceny części. Na własnych autach sprawdziłem, że spalanie i ceny części się zgadzają, nie wiem jak z innymi autami, ale skoro ludzie mówią, że BMW z silnikami benzynowymi dużo palą i w internecie też są takie informacje to chyba coś w tym jest. To samo z cenami części. Hipokryzja z Golfem? Fakt, może śmiesznie to wygląda, ale siedziałem w Golfie V, a kiedy obok stała A3 wyglądała duużo skromniej.. w ogóle wydaje mi się, że Audi mają jakieś takie "ścięte" sylwetki, tzn auto wygląda z zewnątrz na pojemne a w środku jest lipa.. ale może to tylko złudzenie.
Fakt. Spalanie przeciętnego 2.0 osiągi jak w 1.4 a pod maską 1.6 :roll
Jak tak czytam, niektórych poszukiwaczy aut, to czekam na dodanie emotikony :cebula: na forum, chętnie zacznę używać