Dobry dobry, Ostatnimi razy kiedy do was pisałem doradziliście idealnie i zakupiłem pojazd Mazda 323F, który prężnie działa do teraz i jestem z niego umiarkowanie zadowolony. Jednak z biegiem czasu wychodza mankamety które zaczynają mi przeszkadzać i dlatego chciałbym zmienić pojazd na spełniaacy bardziej moje oczekiwania. Jeżeli chodzi o marke nie mam żadnej sprecyzowanej wizulanie podobają mi się Mazdy 3/6 (tutaj budżet do 20k musiałbym podciągnąc) - Grande Punto - wydaje mi się że osiągalne w tym budżecie I dalej kończa mi się pomysły... Szukam pojazdu które będzie posiadał - Klime - Elektryke - 5 drzwi - Palił do 8l pb/100 ew. myśle nad zamotowaniem gazu. Jeżeli pojazd będzie posiadał gaz pewnie będzie użytkowany na codziennej trasie Katowice-Gliwice DTŚ. - Wspomaganie Kierownicy. - Motor do 2.0 - Powyżej 2002 I to właściwie tyle . Chciałbym żebyście mi doradzili na jakie modele mógłbym zwrócic uwagę i o ewentualną późniejszą analize ogłoszeń. Jestem tez wstanie ściągnać sam jakiś pojazd z Niemiec z okolic Stuttgartu ale nei wiem czy za auto w takiej kwocie jest sens żeby się temu oddawać w 100%(oglądać ogłoszenia etc.)
15 lat sukcesów Toyoty Prius 15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...
[D] Croma II 1,9 / Accord VII 2,2 / 6 I 2,0 / Passat B6 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 140KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Croma II 1,9 Multijet - 150KM - Honda ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.