Nie powiedziałam, że Kia Soul i Honda Jazz za 8 000, tylko że myślałam o tych samochodach (biorąc pod uwagę kredyt), ale z powodów m.in. wymienionych zrezygnowałam i obecnie szukam samochodu za kwotę do 8 tys. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Trochę kultury osobistej też by Ci nie zaszkodziło ;]
PedzacyKrolik napisał(a):Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i potem zarzucaj komuś, że nie potrafi zrozumieć czytanego tekstu bo ja też zrozumiałem, że szukasz Soula/Jazza za 8 tyś zł...
Ford Sierra - samochód do driftu Sierra to model dobrze znany fanom motorsportu. Rajdówki oparte na tym aucie na przełomie lat 80. i 90. ubiegłego wieku szalały na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Świata. A w Polsce kojarzymy ten samochód ...
Schyłek ery diesla to już tylko kwestia czasu Może się wydawać, że blisko połowa samochodów użytkowanych przez Polaków to auta z silnikiem Diesla. Ich liczba jest jednak niższa niż sądzi wielu zmotoryzowanych – a co więcej, systematycznie spada. Samochody ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.