Proszę o opinie tej oferty rav4

24 Lip 2010, 16:25

Witam,
Bardzo proszę o opinie o tej rav4.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Znajomy szuka dla siebie 3-drzwiowego diesla, w automacie do ok. 30 000. Jest zainteresowany tą rav4. Ani ja, ani on nie znamy się na tego typu samochodach, więc jeżeli coś niepokojącego widzicie, to proszę piszcie. Ogólnie niepokąjące jest to, że sprzedający prowadzący komis nie chce jechać do ASO na przegląd przedzakupowy. Twierdzi, że nie ma czasu. W sumie to się trochę nie dziwię. Jak niedawno kupowałem dla siebie, to przegląd+przejazd do ASO zajął ok. 4h. W tym przypadku ASO oddalone o około 30km. Ja bym bez ASO nie kupował, ale nie każdy uważa to za konieczność.
Pieniek
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

30 Lip 2010, 14:53

Od razu daruj sobie takie kolesia - jak nie ma czasu, to Wy nie macie czasu mu płacić.
Jak chcesz wydać kasę, to ja podam swój numer konta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Według mnie to wersja z USA, ale nie mam RAV-ki, więc nie potwierdzę na 100%, ale tablica w wersji europa jest na środku. Niech Ci koleś poda VIN i można sprawdzić jego historię w USA za 10 zł.

Kiedyś miałem do czynienia z takim kolesiem i po jeździe okazało się, że auto to gruchot!!!

ODRADZAM
spider2you
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Krasne k/ Rzeszowa