REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lobuz123 napisał(a):Uprzedzam od razu. Tutaj na forum tylko japońce oraz hybrydy. Żadne tsi tfsi. Mazda Honda Toyota. Szybko się chyba uczę nie odpowiadać a szydzić w odpowiedziach
Oczywiście w.w to naprawdę dobre auta. Tylko konserwacje, wygłuszyc, mieć gdzieś osiągi, wygodę, standard w środku za to spokój bezawaryjnosci.
marcinxxx7 napisał(a):Z tym aaa to na dwoje babka wróżyła, w opiniach goglowych jeden zadowolony a drugi nie,
marcinxxx7 napisał(a):Z tym aaa to na dwoje babka wróżyła, w opiniach goglowych jeden zadowolony a drugi nie,
lobuz123 napisał(a):mieć gdzieś osiągi
janusz21 napisał(a):Ale czy takie 0-100 w 7.4-7.7 sekund (w idealnych warunkach) to złe osiągi?
janusz21 napisał(a):Ludzie tak płaczą o ten "rzęch" a ja przejechałem się taką hybrydą i uważam, że to wszystko jest MOCNO nad wyrost. Szukanie dziury w całym.
janusz21 napisał(a):Wiadomo że będzie większa frajda z TSI niż z hybrydą od Toyoty, ale to wszystko ma swoją cenę Brak turbo = brak dodatkowych problemów w przyszłości. Dla jednego będzie warto, dla innego nie, a taka corolla hatchback zbiera się całkiem dobrze.
janusz21 napisał(a):Generalnie mnie smuci że Toyota nie wpadła na pomysł aby wypuścić KOMBI Lexusa... Ile ja bym dał za takiego is300h w kombi..
szybki napisał(a):to szkoda lexa kombi ale też Corolli że nie dali silnika z lexa 2,5h.