Szwajcar

02 Mar 2016, 14:07

Powitać,

Natknąłem się na oto takie autko...
[link do oferty na Olx wygasł]

Zastanawia mnie jedna rzecz... słyszałem, że przy sprowadzaniu samochodu, oryginalne tablice są zabierane... Dostaje się tablice zjazdowe. Jedyny wyjątek to te tymczasowe z czerwonym paskiem i datą opłynięcia daty ważności.

Czy zatem fejk? klepał w domu aż wyklepał na wzór szwajcarskich?
marek8989
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 10 2007
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

02 Mar 2016, 14:39

Co więcej, brakuje przerwy między cyframi i zastanawia mnie czcionka...

O czy może to świadczyć? Sprzedawca chce po prostu zagwarantować na siłę, że niby ze szwajcarii uchodzącej ze wzorowe przebiegi i dbałe użytkowanie? Co myślicie?
marek8989
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 10 2007
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

06 Mar 2016, 13:39

Po pierwsze treść ogłoszenia - to nie jest najbogatsza wersja, może i jest to momentum ale na pewno nie jest to summum, brak zdjęć ze środka (na OLX) by potwierdzić wersję. Na zdjęciach z Otomoto widać że to momentum bez dodatków, brak ksenonów, podgrzewanych siedzeń czy elektrycznych siedzeń świadczy że to nie najbogatsza wersja. Nie wiem gdzie czym się ta "limitowana" wersja oznacza ;)
Lakier bardzo świeży i bez uszkodzeń, hmm... w 10 letnim aucie, stan salonowy, nic tylko brać ;)
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Spalanie i emisja CO2 - BMW X2
    W zależności od wersji silnikowej jesteśmy w stanie zauważyć że rozbieżności w spalaniu są dosyć spore. Wynoszą od 1,8 litra do 7,5 litra na 100 km. BMW X2 xDrive25d : zużycie paliwa w cyklu mieszanym: 6,3-5,7 l/100 km; emisja ...