Witam dzisiaj kupiłem seacika Toledo 1L z silnikiem 1.9TDi. Wszystko nawet fajnie tylko... w aucie nie działa zamek centralny. Nie mogę zamknąć auta kluczykiem ani pilotem który dostałem. Auto jak zamykam kluczykiem od strony kierowcy i przytrzymam to szyby zamykają się poklei ale drzwi zamkną się tylko od kierowcy. Z pilota znowu to nawet szyby się nie zamykają tylko mrugnie kierunkami ale więcej nic. Tylko z drzwi czasem słychać dziwny dźwięk. Prawie ciągle z tylnej klapy ale się nie zamyka. Porobiłem kilka zdj. Tutaj daję wam zdjęcie jakiegoś przekaźnika: Do niego idą grubsze kable ale niestety nie ma bezpiecznika który jest większy niż inne normalne i takowego nie mam. Nawet nie wiem od czego on. Kolejnym moim podejrzeniem są te dwie wtyczki: jedna i druga wisi ale od czego one to nie wiem i nie wiem gdzie podłączyć pasują tylko tutaj; Ale czy tutaj mają iść? W listwie mam wolne jedno miejsce: ale nie mam co tam podłączyć Ogólnie wszystko wygląda tak: Nie wiem co to może być :C nie wiem w czym i gdzie szukać. Znalazłem jedynie ten moduł od pilota ale sprawdziłem przy nim bezpiecznik i wszystko jest niby z nim w porządku. Mam nadzieję że obejdzie się bez elektryka i drogich inwestycji [link wygasł]
Volkswagen Golf GTI - produkcja seryjna Legenda powraca: seryjny, Golf GTI opuścił linię montażową fabryki Volkswagena w Wolfsburgu. Premierowe auto to pięciodrzwiowy GTI z pakietem Performance w kolorze czerwonym Tornado ze sportowymi fotelami w klasyczną kratę ...
Wyjazd na święta lub sylwestra samochodem Jeśli planujesz wyjazd na święta Boże Narodzenia lub sylwestra samochodem, warto starannie zaplanować podróż. Najlepiej zacząć od zatankowania auta i uzupełnienia płynu do spryskiwaczy przynajmniej dzień wcześniej. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.